La Casa de les Dones presenta la seua programació trimestral

Els tallers i activitats s’organitzen en diferents espais com ara el de creixement personal, el digital i tecnològic, i l’artístic i creatiu

Xàtiva, 8 de gener de 2020.- La Casa de les Dones ha donat a conèixer seua programació de gener a març de 2020, que consta de tallers i activitats organitzats en diferents espais.

Pel que fa a l’espai digital i tecnològic s’ha programat un taller d’informàtica bàsica que s’iniciarà el proper dimecres 22 de gener, fins l’1 d’abril, en horari de 10 a 12 del migdia. També hi haurà altre taller d’informàtica nivell mitjà, que començarà el 23 de gener allargant-se fins el 2 d’abril.

Respecte a l’espai artístic i creatiu, dilluns alterns hi haurà taller de poesia creativa organitzat per Xateba de 19 a 21 hores, mentre que el 10 i 12 de febrer es desenvoluparà altre taller sobre «Tecnosamarretes feministes», de 17 a 20 hores. Els dies 19, 21, 26 i 28 de febrer, de 17 a 20 de la vesprada, tindrà lloc el taller de «Tecnoescriptura feminista», i per al mes de març també s’ha programat un taller de «Disseny de cartells i pancartes feministes» (3 i 5 de març de 10:30 a 12:30h i 4 i 6 de març de 17 a 19h).

A més a més, l’espai de creixement personal ofereix activitats destinades a millorar l’autoestima, la gestió emocional, el llenguatge emocional, les habilitats socials, relacions tòxiques, relacions saludables i sexualitat i eròtica femenina. D’altra banda, també s’ajuda a aquelles dones interessades en realitzar un currículum, superar una entrevista de treball, traure-li partit al telèfon, inscriure’s a les plataformes de treball o aprendre a utilitzar correctament el correu electrònic.

La Casa de les Dones va créixer com un espai amb vocació de ser un punt d’encontre i de serveis i recursos especialitats i dirigits a les dones, a més de ser la seu del Consell de les Dones de Xàtiva. En ella es poden trobar associacions com ara Fil per Randa, Escola de la Vida, Fent Camí, Xateba, Cos Natura, les Bolilleres o Pit i prou.

Totes les activitats són gratuïtes i lliures fins a completar aforament, encara que caldrà inscriure’s prèviament a la Casa de les Dones o a les xarxes socials. L’horari del centre és de 10 a 21 hores de dilluns a divendres, mentre que l’horari d’atenció personalitzada és de 10 a 13 hores.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...