La Gala de l’Esport de Xàtiva reparteix més de 40 premis i reconeixements

Els guardons han recaigut majoritàriament en els esportistes, però també en mitjans de comunicació i empreses patrocinadores

L’acte ha estat organitzat, per primera vegada, per la Coordinadora de Clubs

Xàtiva, 10 de gener de 2020.- La Casa de Cultura de Xàtiva va acollir divendres la celebració de la Gala Anual de l’Esport, acte que serveix per reconèixer als esportistes destacats al llarg de l’any, i que per primera vegada ha estat organitzat per la Coordinadora de Clubs de la ciutat.

«L’esport de la nostra ciutat viu un magnífic moment si atenem als resultats en les competicions regulars, a la participació en els esdeveniments o a la quantitat de persones que practiquen esport», va assegurar el regidor d’Esports de Xàtiva, Pedro Aldavero, en la seua intervenció, al temps que va donar l’enhorabona als guardonats destacant «la fonamental tasca per a la sostenibilitat dels clubs i associacions esportives de Xàtiva».

En l’acte es van entregar un total de 43 guardons. 33 d’ells van recaure en esportistes dels diversos clubs de Xàtiva, que van estar nominats i escollits pels propis esportistes de la localitat. A més a més, també s’ha reconegut la tasca de 7 mitjans de comunicació, i s’han repartit altres tres premis entre empreses patrocinadores. Durant la Gala, a més, també es va aprofitar per recordar als esportistes xativins que ens han deixat i guardar un minut de silenci en record de Paco Sanfélix, qui també va estar lligat a l’esport de Xàtiva.

L’Ajuntament de Xàtiva ha reafirmat el seu compromís amb l’esport municipal mitjançant actuacions com ara la gratuïtat de l’ús de les instal·lacions municipals per als entrenaments, l’increment de les ajudes als clubs i l’ampliació de les ajudes als clubs que practiquen especialitats esportives minoritàries.

«Continuem treballant per millorar les instal·lacions, i així com en la darrera legislatura vam fer realitat el nostre compromís de dotar a Xàtiva d’una piscina municipal coberta, en aquest mandat ampliarem el pavelló per tal de donar resposta a les demandes referents a més espais per als entrenaments», va incidir el regidor d’Esports Pedro Aldavero.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...