La Policia Local de Xàtiva compta amb un nou vehicle equipat

També hi ha prevista una oposició per complementar el Personal del Cos amb la cobertura de 15 llocs de treball

Xàtiva, 14 de gener de 2020.- La Policia Local disposa d’un nou vehicle equipat adequadament amb la tecnologia necessària per a desenvolupar les seues funcions, adaptat per a detinguts i amb la incorporació d’un equip desfibril·lador per tal de poder atendre qualsevol emergència. Aquest nou vehicle ve a complementar el procés d’adequació de mitjans i de personal que es vol implementar en la present legislatura.

«Des de la regidoria s’està treballant per a que el cos de la Policia Local dispose dels mitjans, tant tècnics com de mobilitat, necessaris per poder desenvolupar la seua tasca en benefici dels ciutadans», ha indicat el regidor de Seguretat Ciutadana Juan Giner, qui ha assegurat que també es procedirà a la compra d’un furgó d’atestats amb una partida de 45.000 euros.

D’altra banda, pel que fa al capítol de Personal, Giner ha recordat que està prevista una fase d’oposició en la que es cobriran 15 llocs de treball de Policia Local per tal de poder respondre a les demandes ciutadanes i del terme municipal. «Esperem que al llarg d’aquesta legislatura es complemente amb el personal necessari i la Policia es faja visible al carrer mitjançant patrulles urbanes i rurals, una demanda que fa temps que ve realitzant la pròpia ciutadania», ha comentat Giner.

Respecte al propi capítol de Personal, fins demà dimecres 15 de gener es pot presentar a la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva la documentació per tal d’optar a la provisió temporal en Comissió de Serveis per a un lloc de treball com a Intendent de la Policia Local, que se suma a la provisió presentada a principis de 2020 davant la necessitat de cobertura temporal de dos llocs de treball vacants d’Agent de Policia Local, també en comissió de serveis.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...