La regidoria d’Educació i el Cefire de Xàtiva organitzaren unes jornades formatives sobre inclusió i emocions

La cita, que portava per nom «Climes afectius, climes inclusius» va tindre lloc al CEIFP la Costera

Xàtiva, 28 de gener de 2020.- La passada setmana van tindre lloc al CEIFP la Costera de Xàtiva les jornades formatives «Climes afectius, climes inclusius», organitzades per la regidoria d’Educació i el Cefire de Xàtiva, en la que van participar prop de dues-centes persones, i que van comptar amb la presència de la regidora d’Educació Lena Baraza i del director del Cefire Xàtiva Toni Pérez.

En aquestes jornades es va comptar amb la participació de la ponent de l’argentina Silvana Corso, professora, directora, formadora de formadors i experta en el desenvolupament de pràctiques inclusives a nivell internacional; i de Rafael Bisquerra, Doctor en intel·ligència emocional. Les jornades van concloure dissabte amb una ponència de la psicòloga i mestra Eva Solaz, creadora del projecte.

L’organització destaca la bona acollida de totes les intervencions, esperant «que siguen les primeres d’una llarga sèrie de jornades on la inclusió i les emocions siguen l’eix principal que ens ajude a donar noves perspectives a l’educació».

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...