L’Ajuntament de Xàtiva rep als Premis Extraordinaris de Secundària del passat curs

Un total de 8 alumnes de la ciutat aconsegueixen aquest reconeixement de la Generalitat pel període 2018-2019

Xàtiva, 31 de gener de 2020.- L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora d’Educació Lena Baraza han rebut aquesta vesprada a l’Ajuntament de Xàtiva als i les estudiants de la ciutat que van lograr el Premi Extraordinari de Secundària durant el curs 2018-2019.

En total han estat vuit els i les alumnes que han aconseguit aquest reconeixement per part de la Generalitat Valenciana, d’un total de quatre centres. Per part del Col·legi Claret han estat reconeguts Maria Perales Castells, Mireia Pérez Ferrer i Josué Puig Contreras, mentre que del Col·legi Nuestra Señora de la Seo el reconeixement ha recaigut en Jaume Martín Nogueroles. Respecte als instituts de la ciutat, han aconseguit el reconeixement Lucía María Molina Rico, de l’IES Doctor Lluís Simarro Lacabra; i Sara Nadal Mallea, Irene Serrano Peris i Jordi Vallés Alba de l’IES Josep de Ribera.

«És un gran plaer rebre-vos ací perquè ens sentim orgullosos de vosaltres, de tindre a alumnes excel·lents que han destacat en l’etapa d’educació secundària. Això és conseqüència del gran esforç que feu dia a dia i també de l’educació de les vostres famílies, dels instituts i de totes aquelles persones que col·laboren en la vostra etapa educativa. Per això el reconeixement va per a vosaltres i per a ells», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà.

Per la seua part, la regidora d’Educació de Xàtiva, Lena Baraza ha felicitat als alumnes premiats i els ha encoratjat «a continuar amb la vostra tasca educativa d’una manera tan excel·lent com ho heu fet fins ara».

L’obtenció del premi extraordinari d’Educació Secundària es fa constar en l’historial i en l’expedient acadèmic de l’alumne o l’alumna.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...