Xàtiva exalta aquest cap de setmana a les seues Falleres Majors 2020

Patricia Viñes será presentada dissabte a les 20 de la vesprada al Gran Teatre, mentre que el torn de Marives Puchades será diumenge a les 18h

Xàtiva, 31 de gener de 2020.- El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest cap de setmana les exaltacions de les Falleres Majors de Xàtiva, Patricia Viñes Martínez i Marives Puchades Díaz.

Dissabte a les 20 hores, està prevista la presentació de Patricia Viñes, Fallera Major de Xàtiva, que estarà acompanyada per les seues dames Desirée García, Gema Climent, Kaltoum Idrissi Yahyaoui i Laura Borredà. Prèviament, a les 19h, està prevista a les portes de l’Ajuntament de Xàtiva una recepció de les autoritats i resta de Juntes Locals que acudiran a la cita, entre els que destaca la Fallera Major de València 2020 Consuelo Llobell, així com les Juntes Locals de Dénia i Elda, la Festera de Gràcia de Canals o la Veremadora Major de Jumilla.

La mantenidora de l’acte serà la Fallera Major de València 2018, Rocío Gil Uncio, mentre que també es donaran els guardons que atorguen respectivament les falles de Xàtiva i la Junta Local Fallera. En aquest cas, el socarrat d’honor serà per a l’estudiós de les falles i ex responsable de la Casa de Cultura de Xàtiva, Josep Sanchis, mentre que la Insígnia d’Or recaurà en l’ex president de la Junta Local Fallera de Xàtiva durant dotze anys consecutius, Javier García Paños.

D’altra banda, diumenge serà la proclamació de la fallera major infantil, MariveS Puchades Díaz, a les 18 de la vesprada, acte en el que estarà acompanyada de les seues dames Laura Palet, Amparo Sánchez, Sofia Cucó i Mireia Barberà. Els acompanyants infantils d’aquest exercici seran Álvaro Pastor, óscar Sánchez, Guillem Bou, Hugo Perales i Marc Victoria.

A l’igual que el dissabte, una hora abans de l’inici de l’acte (17h) hi haurà una recepció oficial a les portes de l’Ajuntament de Xàtiva, on cal destacar la presència de les falleres majors i juntes locals de Dénia, Gandia, Sagunt, Borriana, Torrent, la Festera de Gràcia Infantil de Canals i la Veremadora Infantil de Jumilla. La mantenidora d’aquesta presentació serà la fallera major de València 2019, Sara Larrazábal.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...