Un concert i una xerrada centren les activitats del «IncrescendoFest» aquest cap de setmana

El concert correrà a càrrec del grup Som3 mentre que la xerrada serà impartida per Jordi Reig, membre del grup valencià Al Tall

Xàtiva, 04 de marçde 2020.- El Festival de Música de Cambra «IncrescendoFest» comptarà aquest cap de setmana amb dues cites, un concert del grup Som3 programat per al dissabte a les 19:30 hores a Santa Clara, i una xerrada de Jordi Reig Bravo que tindrà lloc el diumenge a les 12 al Museu de Belles Arts-Casa de l’Ensenyança.

Som3 és un grup format per Amparo Vázquez (flauta), Francesc Albero (piano i acordió) i Òscar Vila (guitarra i baix) degut a la col·laboració en diferents projectes amb l’agrupació teatral xativina Teatre de la Lluna. A partir d’aquella col·laboració, i sense cap tipus de regularitat, els tres components es reuneixen per gaudir d’un tipus de música com és el folklore.

El programa del concert portarà a visitar indrets com ara Caracas, Río de Janeiro, Dublín o Buenos Aires, ja que comptarà amb interpretacions folklòriques des d’Argentina, Brasil, Irlanda, Veneçuela o Centreeuropa.

D’altra banda, diumenge tindrà lloc la xerrada «La música tradicional valenciana des d’una perspectiva etnomusicològica», a càrrec de Jordi Reig Bravo, integrant del grup de música valenciana i mediterrània Al Tall des de 1986 fins la seua dissolució en 2013. Jordi Reig és a més Doctor en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, coordinador de l’arxiu sonor de música tradicional valenciana «Fonoteca de Materials», funcionari de carrera del cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques i professor, entre d’altres.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...