L’Ajuntament de Xàtiva informa de que continuen les obres de reparació del Canal de Bellús

L’activitat pot continuar ja que es tracta d’un treball de primera necessitat ja que respon a tasques per assegurar l’abastiment d’aigua

Xàtiva, 31 de març de 2020.- L’Ajuntament de Xàtiva ha informat de que es continua treballant en les obres del Canal de Bellús malgrat el Reial Decret publicat el passat diumenge que afecta a l’àmbit laboral, i en concret a les activitats vinculades al sector de la construcció.

El motiu és que les obres que estan realitzant-se al Canal de Bellús responen a un treball de primera necessitat, degut a que les tasques consisteixen en la reparació del canal per a l’abastiment d’aigua potable de la ciutat de Xàtiva, un treball d’urgència encarregat per l’Ajuntament.

Es tracta d’una de les excepcions recollides al decret-llei, que recull que no han d’aturar el treball els responsables de les empreses adjudicatàries de contractes d’obres, serveis i subministraments del sector públic que siguen indispensables per al manteniment i seguretat d’edificis públics i l’adequada prestació dels serveis públics, com és l’abastiment d’aigua potable a la ciutat.

«Des de l’Ajuntament de Xàtiva continuem treballant en algunes infraestructures essencials com ara el Canal de Bellús, que subministra aigua potable a Xàtiva. En aquest cas estem reparant els danys provocats per l’anterior Dana. Durant aquesta setmana quedarà reparada la coberta de formigó», ha manifestat el regidor d’Obres Ignacio Reig, qui ha agraït també a l’empresa Hedra Enginyeria «l’esforç que està realitzant», així com als treballadors municipals implicats, «que estan treballant en condicions molt complicades».

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...