L’Ajuntament de Xàtiva instal·la senyals lluminoses al pas de vianants de l’Avinguda Lluís Despuig

L’acció respon a una demanda ciutadana i servirà per solucionar la manca de visibilitat de la zona, especialment durant la nit

Xàtiva, 23 d’abril de 2020.- L’Ajuntament de Xàtiva ha procedit a la instal·lació d’unes senyals lluminoses al pas de vianants de l’Avinguda Lluís Despuig, junt a la Plaça de Bous.

L’acció es deu a una demanda ciutadania dels veïns i veïnes davant la manca de visibilitat, especialment durant la nit, en aquesta localització. Les senyals es recarreguen mitjançant energia solar, donant visibilitat a aquest pas i facilitant així la detecció de vianants que es disposen a creuar.

«La mesura suposa una millora en la seguretat del dia a dia. Des de la Regidoria de Mobilitat i Seguretat Ciutadana seguim escoltant als veïns i veïnes i treballant per donar una resposta efectiva als problemes que ens fan arribar», ha manifestat el regidor de Mobilitat Juan Giner».

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...