L’Ajuntament de Xàtiva habilita el servei per tramitar el document de «Fe de vida»

Es controlarà l’accés a la Casa de la Ciutat, que només podrà realitzar una persona per torn i amb totes les mesures de seguretat pertinents

Xàtiva, 28 d’abril de 2020.- L’Ajuntament de Xàtiva ha habilitat el tràmit de «Fe de vida» per al cobrament de prestacions de països de la Unió Europea, amb una sèrie d’instruccions a seguir pels sol·licitats a l’hora de demanar la documentació. La intenció és no causar cap perjudici als ciutadans de Xàtiva beneficiaris de pensions, prestacions o altres ajudes, degut al fet de que en alguns països els terminis administratius no es troben suspesos.

Aquests certificats es podran demanar presencialment a la Casa de la Ciutat al llarg de tots els dies, en horari de 9 del matí a 14 de la vesprada. Només podrà accedir una persona per torn a l’interior de l’edifici, i en el cas de que la persona interessada haja de guardar el torn, ho farà a l’exterior de l’Ajuntament mantenint la distància de seguretat de dos metres respecte a altres persones.

Per a la sol·licitud del tràmit, l’interessat haurà d’acudir degudament acreditat amb el DNI i NIE en vigor i amb les mesures de seguretat de l’Estat d’Alarma emeses pel Ministeri de Sanitat. Una vegada en la Casa de la Ciutat, indicarà a l’agent de policia local de l’accés la seua intenció d’obtenir aquest document de «Fe de vida».

El Policia Local li prendrà la temperatura abans d’accedir a l’edifici, amb un termòmetre a distància, i només podrà accedir a l’interior en cas de no presentar símptomes de febra i quan no hi haja altra persona en el punt d’atenció dels certificats. La persona haurà d’accedir al punt d’atenció amb guants i mascareta per tal de complir les mesures de seguretat.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...