L’Escola Ciutadana Toni Cabezón reprèn la seua activitat amb cites telemàtiques sobre infància i associacionisme

La primera activitat tindrà lloc aquest dijous 14 de maig amb un col·loqui i videoconferència sobre Participació Infantil

Xàtiva, 13 de maig de 2020.- L’Escola Ciutadana Toni Cabezón ha preparat dues accions formatives que es realitzaran de forma telemàtica i estan dirigides al conjunt del moviment associatiu i a persones vinculades i interessades en la participació ciutadana.

La primera de les activitats tindrà lloc aquest dijous 14 de maig a les 18:30 de la vesprada i consistirà en una videoconferència amb posterior col·loqui sobre participació infantil, amb el títol «La importància de la veu i la mirada de la infància», i serà impartit per la psicòloga i experta en polítiques d’infància Noelia Valero.

Cal recordar que des de l’Ajuntament de Xàtiva s’ha portat a terme la creació del Consell Municipal de Xiquetes i xiquets com a òrgan estable de Participació, dedicat a assessorar al consistori en qüestions relacionades amb la població infantil de Xàtiva.

Aquesta conferència estarà dirigida a professionals, membres d’associacions d’educació en el temps lliure, centres educatius, associacions de mares i pares d’alumnes i famílies vinculades a projectes de treball amb la infància.

La segona de les activitats, que tindrà lloc el proper dijous 21 de maig a les 18:30 hores, serà un Webinar dedicat a millorar les reunions virtuals organitzades per col·lectius de la ciutat, com a eina de treball associatiu. Es mostraran diferents plataformes on poder realitzar-les i s’explicarà com fer la planificació, l’organització i el desenvolupament d’aquestes trobades telemàtiques entre membres d’una mateixa associació.

«La intenció de l’Escola Ciutadana és facilitar el treball associatiu donant estratègies i noves eines de treball», ha expressat la regidora de Participació Lena Baraza, qui ha afegit que «tenint en compte el treball que ja s’està realitzant des del Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets, hem volgut dedicar-li un espai formatiu propi a la participació infantil en la que estiguen les persones adultes que acompanyen als més menuts en projectes de participació».

La videoconferència d’aquest dijous es realitzarà a la plataforma Zoom, i les persones interessades en participar hauran d’enviar un correu electrònic a participacio@ayto-xativa.es o telefonar al 96 228 98 47, L’enllaç per poder accedir, i el Webinar sobre «Com plantejar una reunió eficaç i online», es compartirà a la pàgina de Facebook de «Xàiva Participa».

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...