L’Ajuntament de Xàtiva organitza un concurs per triar el logotip del Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets

El concurs tindrà un primer premi de 100 euros i dos accèssits de 50 euros amb samarreta amb el logotip guanyador

Xàtiva, 27 de maig de 2020.- L’Ajuntament de Xàtiva, a través de la regidoria de Participació Ciutadana, ha organitzat el concurs «Un logotip per al Consell de Xiquetes i xiquets», amb la intenció de trobar una imatge per a ser utilitzada en les difusions, informacions i publicitats referents a l’ens de participació infantil.

La idea va sorgir a la reunió online mantinguda fa unes setmanes entre els membres del Consell, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Participació Ciutadana i Educació Lena Baraza, i les bases van ser elaborades conjuntament per la regidoria i pels propis xiquets i xiquetes del Consell.

Podran participar en aquest concurs xiquetes i xiquets de Xàtiva de 3er a 6è de Primària, i es valorarà l’originalitat del logotip, la seua adequació per a la finalitat que es pretén i la qualitat tècnica i artística del treball, excloent tots aquells logotips que tinguen connotacions sexistes, violentes, xenòfobes, racistes o ofensives contra persones o grups.

El termini de presentació de logotips començarà el proper dilluns 1 de juny i s’estendrà fins al divendres 19 de juny, sent el veredicte final el divendres 26 de juny. S’establirà un primer premi valorat en 100 euros més una samarreta amb el logotip guanyador, i dos accèssits de 50 euros i amb samarreta amb el logotip.

«Aquest concurs és una manera de donar a conèixer el Consell i d’oferir una activitat creativa als amics i amigues del poble i als companys i les companyes de classe, donant-los la possibilitat de crear aquest logotip», han explicat des del l’ens infantil.

El Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets de Xàtiva es tornarà a reunir telemàticament amb l’alcalde Roger Cerdà i la regidora Lena Baraza el proper mes de juny, per tal de fer un seguiment dels projectes d’aquest òrgan de participació infantil i de rebre informació relativa a la situació actual provocada per la Covid-19, que afecta també al conjunt de la població infantil.

Bases Concurs Logotip Consell infància

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...