S’obri el termini de reserva per a l’escola d’Estiu municipal de Xàtiva, dirigida a xiquetes i xiquets d’entre 3 i 14 anys

L’activitat tindrà lloc entre el 29 de juny i el 7 d’agost, es dividirà en trams d’edat i cal fer reserva a través d’un formulari que es pot sol·licitar al correu educa@xativa.es

Xàtiva, 15 de juny de 2020.- La regidora d’Educació Lena Baraza i el regidor d’Esports Pedro Aldavero han presentat aquest matí l’escola d’estiu municipal que s’ha organitzat aquest any a Xàtiva, de forma conjunta entre ambdós departaments, i que s’iniciarà el proper dilluns 29 de juny estenent-se fins el 7 d’agost, en horari de 9 a 13 hores.

L’escola d’estiu municipal 2020 acollirà a xiquetes i xiquets des de 3 fins a 14 anys, i pel moment hi ha habilitades entre 260 i 270 places, distribuïdes en unes 70 per a les escoles i unes 200 per al Poliesportiu de Les Pereres. «La normativa va canviant, i per això ens estem adaptant constantment a ella. Tindrem una única escola d’estiu però repartida per trams d’edat», ha manifestat la regidora d’Educació Lena Baraza, qui ha afirmat que les places disponibles poden augmentar en els propers dies.

En el cas dels xiquets de 3 a 5 anys les activitats es realitzaran al col·legi Gozalbes Vera, mentre que les xiquetes i els xiquets de 6 a 8 anys acudiran al col·legi Martínez Bellver. En ambdós casos el preu serà de 80 euros, amb servei gratuït d’acollida de 8 a 9 i de 13 a 14 hores. D’altra banda, els xiquets i xiquetes de 9 a 14 anys realitzaran les activitats al Poliesportiu Les Pereres, amb un preu de 25 euros a la setmana i servei opcional d’acollida de 8 a 9 i de 13 a 14 hores per 5 euros l’hora. A més a més, en tots els casos es compta amb un servei opcional d’autobús per 14 euros.

El període per tal de poder apuntar-se s’obri hui dilluns 15 de juny, i estarà operatiu fins el diumenge 22 de juny. Es podrà fer la reserva mitjançant un formulari que es pot demanar a l’adreça educa@xativa.es. A tots els inscrits se’ls obsequiarà amb una mascareta de tela, a més d’una botella d’aigua.

Una vegada tancada la reserva s’enviarà un correu electrònic amb la fitxa d’inscripció i el procediment de formalització de la matrícula. Per a qualsevol dubte o sol·licitud d’ajuda es pot telefonar al 96 228 18 03 o bé demanar cita de 9 a 14 hores a la Casa de la Joventut. En cas de superar les places que s’ofereixen, es demanarà la documentació pertinent per tal de comprovar que es compleixen tots els requisits, sent prioritaris els casos de conciliació laboral i familiar, i els col·lectius amb vulnerabilitat social.

«Unifiquem l’escola com a conseqüència de la situació provocada per la Covid-19, i es comptarà amb totes les mesures sanitàries pertinents per a la tranquil·litat dels xiquets i dels pares», ha explicat el regidor d’Esports Pedro Aldavero, qui ha recalcat que els grups seran de 15 persones.

Formulari: https://bit.ly/2N1ktU8

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...