L’alcalde de Xàtiva recolza a l’ONCE en la seua tornada a la normalitat

Els venedors i les venedores han tornat aquesta setmana als carrers, després de l’etapa d’inactivitat més llarga des de la seua creació l’any 1938

Xàtiva, 19 de juny de 2020.- L’Alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha realitzat aquest matí una visita al quiosc de l’ONCE situat a la Plaça la Bassa, en aquesta setmana en que els venedors i les venedores de l’ONCE han tornat a eixir de nou als carrers després del confinament provocat per l’estat d’alarma de la Covid-19.

«Els 91 venedors de cupons han començat a treballar aquesta setmana, el que suposa una molt bona notícia. Cal donar les gràcies a l’ONCE pel magnífic treball que han fet recuperant a aquestes persones per a tornar a poc a poc a la normalitat», ha expressat Cerdà, qui també ha volgut reconèixer l’homenatge que per part de l’Associació s’està realitzant a tots aquells professionals que han estat treballant intensament durant l’Estat d’Alarma.

Per la seua part, el Director de l’Agència administrativa de l’ONCE a Xàtiva, Simón Costa, ha destacat que ni en Xàtiva ni en cap altra ciutat s’havia vist desaparèixer als venedors de l’ONCE durant tant de temps des de la creació de l’organització, l’any 1938, en plena Guerra Civil. «Tornem a la normalitat i anem agafant el ritme. Xàtiva ha respost molt millor del que esperàvem, i els venedors estan molt motivats». Costa ha agraït a bars, restaurants i polígons l’acollida que han prestat als seus associats.

Durant el confinament, l’ONCE ha estat atenent a tots els seus afiliats -un total de 208 en aquesta demarcació-, via telefònica, i des de l’organització s’ha destacat el paper dels ajuntaments, «que han fet un treball esplèndid perquè no han deixat desemparat a ningú d’ells durant aquesta etapa de confinament», ha explicat el màxim responsable de l’Agència a Xàtiva.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...