LA UPPCA de Xàtiva se suma a la campanya de prevenció en el Dia Internacional contra l’ús i el tràfic de drogues

La campanya «Contagia’t de prevenció» compta amb un vídeo en el que han participat totes les Unitats de la Comunitat Valenciana

Xàtiva, 26 de juny de 2020.- La Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de Xàtiva participa junt a la resta d’Unitats del territori valencià en la campanya amb motiu del Dia Internacional de Lluita contra l’ús indegut i el tràfic il·lícit de drogues, que se celebra aquest divendres 26 de juny.

Per a tal fi s’ha elaborat la campanya «Contagia’t de prevenció», la qual inclou un vídeo realitzat de manera conjunta amb el missatge de que aquestes Unitats de Prevenció són els serveis professionals i acreditats per la Conselleria de Sanitat i Salut Pública per a informar, orientar i treballar amb les famílies, les escoles i les comunitats, fent costat especialment als joves, per tal de previndre el consum de drogues i ajudar a portar una vida més sana.

La jornada d’aquest 26 de juny va ser instaurada a proposta de l’ONU amb l’objectiu de reforçar l’acció i la cooperació per a aconseguir una societat lliure de consum de drogues i conscienciar sobre la importància de la prevenció local en conductes additives, i aquest any 2020 es desenvolupa sota el lema «Informar per a inspirar».

«En aquests temps en que la Covid-19 està a l’ordre del dia, cal recordar que la verdadera pandèmia que existeix és la del món de les drogues, que té com a grups de risc a la gent jove», ha manifestat el regidor de Sanitat José Vicente Benavent.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...