Cultura prorroga un mes la IX Mostra de pintors i escultors xativins degut a l’èxit de públic

L’exposició, una de les clàssiques convocatòries de la Fira d’Agost, es va inaugurar el passat 6 d’agost i es podrà visitar també durant el mes de setembre

LA COSTERA // XATIVA, IX MUESTRA DE PINTORES I ESCULTORES XATIVINS. 06/08/2020

Xàtiva, 14 d’agost de 2020.- Els responsables de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva han decidit ampliar la duració de l’exposició de la IX Mostra de pintors i escultors xativins, que aquests dies es pot admirar a la sala de les columnes de la Casa de Cultura. La decisió s’ha pres en base a l’interès que aquesta mostra artística col·lectiva està despertant entre el públic de la ciutat. La mostra rep més de 70 visites diàries, el que representa una afluència major a la mitjana habitual. De resultes, l’exposició es prorrogarà fins el 30 de setembre.

Aquesta mostra, els antecedents de la qual es remunten a 1975, és l’única que es manté de les principals convocatòries del programa cultural de la Fira d’Agost. En la relació de participants es troben 41 pintors i pintores, i 8 escultors i escultores de la ciutat de Xàtiva. Va ser inaugurada el passat dijous 6 d’agost, amb l’assistència de la regidora de Cultura, Raquel Caballero.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...