L’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva supera el miler de sol·licituds de matrícula per al curs 2020-2021

El centre obri un nou període d’admissió entre els dies 15 i 17 de setembre

Xàtiva, 11 de setembre de 2020.- L’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva, amb les seccions d’Ontinyent i Aiora, ha superat el miler de sol·licituds de matrícula per al curs 2020-2021. El centre públic, especialitzat en l’ensenyament de llengües estrangeres –anglès, alemany, francès- i en valencià, ofereix cursos dels diferents nivells –des d’A2 fins al C2- i permet obtindre una certificació oficial reconeguda a nivell estatal.

Si bé ja al procés d’admissió i matrícula de juliol va haver una gran sol·licitud de places, al mes de setembre –entre els dies 15 i 17- tornarà a haver un segon període d’admissió per tots aquells interessats que no ho van poder fer al mes de juliol. L’admissió és telemàtica i no cal desplaçar-se fins el centre, ja que es pot fer mitjançant la pàgina web https://portal.edu.gva.es/eoixativa/es/. En qualsevol cas, tota aquella persona que ho necessite, podrà acudir al centre –i a l’IES Pou Clar d’Ontinyent- per formalitzar la matrícula en cas que no puga fer-ho telemàticament.

A la pàgina web també trobaran els horaris dels grups ofertats i les diferents modalitats d’ensenyament, que varien des de les 120 hores anuals fins a les 30 o 60 hores dels cursos formatius complementaris.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...