Xàtiva rep una subvenció de més de 30.000 euros en matèria d’habitatge per a situacions d’especial vulnerabilitat

Angulo: «Aquesta ajuda permetrà tindre una major cobertura i solucionar el problema de l’habitatge d’emergència que algunes persones puguen necessitar»

Xàtiva, 15 doctubre de 2020.- L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut un total de 30.249,72 euros per part de la Direcció General d’Emergència Habitacional, Funció Social de l’Habitatge i Observatori de l’Hàbitat i Segregació Urbana en concepte d’ajudes per tal de pal·liar situacions de vulnerabilitat provocades per la Covid-19, a través d’entitats locals.

El passat mes de maig es van aprovar les bases reguladores d’aquestes subvencions en matèria d’habitatge, amb la intenció de donar una solució habitacional immediata a les persones que han patit recentment un desnonament del seu habitatge habitual, a les persones sense sostre, a les persones víctimes de violència de gènere i a altres persones especialment vulnerables afectades directament per la pandèmia a la Comunitat Valenciana.

«Des del departament de Benestar Social, en col·laboració amb la resta de departaments, busquem trobar solucions econòmiques, socials i fins i tot laborals per a les persones amb situació vulnerable de la nostra ciutat»,ha manifestat la regidora de Benestar Social Xelo Angulo, qui ha indicat que a Xàtiva hi ha casos que no sols requereixen actuacions de protecció, sinó que és necessari resoldre i trobar «de manera urgent» un recurs habitacional. «A Xàtiva som solidaris, i volem continuar sent-ho, pal·liant aquestes situacions de vulnerabilitat que ara més que mai, i degut a les conseqüències de la Covid-19, s’estan produint».

Angulo ha assegurat que aquesta subvenció «va a permetre tindre una major cobertura i solucionar el problema de l’habitatge d’emergència que algunes persones de la nostra ciutat puguen necessitar».

Accions per a la gent gran

L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat la ronda de contactes amb les associacions i plataformes municipals que treballen amb la gent gran per tal de traçar les accions futures per a la ciutat en aquesta matèria.

La primera de les reunions que ha mantingut la regidora de Benestar Social Xelo Angulo s’ha produït aquest mateix dijous amb la Plataforma de Pensionistes Xàtiva-La Costera.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...