EL CONSELL DE LA JOVENTUT DE XÀTIVA ORGANITZA UNA NOVA EDICIÓ DE LA FES-JOVE

FESJOVE CARTELL A3_web

El dissabte 23 de setembre tindrà lloc a l’Albereda Jaume I de Xàtiva la Fes-Jove 2017, organitzada pel Consell de la Joventut. Aquesta activitat, que es va realitzar de manera periòdica entre els anys 80 i el 2010, va ser recuperada pel CXJ l’any passat amb motiu del 30 aniversari d’aquesta entitat.

La Fes-Jove és el major encontre d’entitats juvenils que es celebra a la nostra ciutat, i s’organitza amb la voluntat de mostrar a totes les joves de la ciutat la tasca que desenvolupen les entitats juvenils que formen part del CJX i quines són les opcions que tenen per a participar en alguns d’elles.

Aquest any hi hauran activitats des de les 10:00 fins les 20:00, sent la més important la fira d’entitats en la que les entitats del CJX realitzaran tallers i oferiran informació. A més al llarg del dia es podran realitzar activitats com la iniciació a l’esport d’orientació, un torneig de HearthStone i diverses atraccions i inflables. També hi hauran actuacions com les de la Muixeranga de Xàtiva, l’Aula “Musik” de mètode Suzuki de Violí o el Club d’esgrima de Xàtiva.

También te puede gustar ...