Joventut organitza nous cursos de manipulador d’aliments i de monitor d’activitats de temps lliure

La Regidoria de Joventut continua amb la seua oferta de cursos de formació que poden resultar molt útils per als i les joves.

Així, el dissabte 30 de setembre, de 10h a 14h, tindrà lloc a la Casa de la Joventut el Curs de Manipulador d’Aliments impartit per l’escola Abast i on col·labora la Regidoria de Joventut. Aquest curs és de caràcter oficial, no té caducitat, i als participants obtindran el carnet de Manipulador d’Aliments. Aquest certificat és necessari per a desenvolupar treballs en els quals hi haja manipulació d’aliments (bars, restaurants, carnisseries, verduleries, forns, supermercats, magatzems de manipulació de productes alimentaris, etc.).

El preu del curs és de 10€ amb carnet jove i de 30€ si eres major de 30 anys.

A més a més, i donada l’alta demanda, la Regidoria de Joventut continua oferint el curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure, impartit també per l’escola Abast i en col·laboració de la Regidoria de Joventut. Aquest curs habilita als i les joves per treballar l’oci educatiu al temps lliure amb xiquets i joves, treballar en campaments, en granges escoles, escoletes d’estiu, Pasqua i Nadal, albergs, hotels, creuers…. Com a monitor o monitora que amenitza tot tipus d’esdeveniments i realitza programes d’activitats.

Els curs de Monitor d’Activitats i Temps Lliure s’oferirà als caps de setmana de manera intensiva, en horari de divendres de 16 a 21h i dissabtes de 9 a 14h i de 15 a 20h, i el preu del curs és de 115€. La metodologia de les classes és molt amena i participativa.

Per inscriure’s als dos cursos, sols heu de passar per la Casa de la Joventut en horari de 10 a 13h de dilluns a dissabte i de 17h a 20h de dilluns a divendres.

Des de la Regidoria de Joventut us animem a inscriure-us als cursos doncs, a banda de passar-ho molt bé i conéixer gent, obtindreu un títol oficial per treballar en el camp de la restauració o el de l’animació juvenil.

También te puede gustar ...