FESTA DE CARNESTOLTES

Carnestoltes

La Regidoria de Joventut està preparant per al pròxim 10 de febrer una festa de Carnestoltes en la Casa de la Joventut .
La cita començarà a les 
18:00 de la vesprada amb el taller de creació i decoració de màscares i disfresses. Aquesta activitat va adreçada a joves entre 16 a 30 anys, és gratuïta però cal una inscripció prèvia. La inscripció ja està oberta fins a cobrir places .
Després a partir de les 
20:00 podrem registrar la nostra creació per a participar en el concurs que se celebrara en el mateix dia, i gaudir d’un bon ambient de Carnestoltes!! Les bases del concurs ja estan disponibles en el centre d’informació juvenil. Vine i Participa!!!
Per a més informació i inscripció contacteu al 
CIJ de la Casa de la Joventut en horari de 10 a 13 h i de 17 a 20 hores o al telèfon 962274342.

También te puede gustar ...