Viatge jove a Sierra Nevada per menys de 200 €

granada individual iphone-01

Des de la Regidoria de Joventut hem programat una extensa programació de viatges amb la col·laboració de Nautalia Viatges, els quals realitzem durant tot l’any. Podeu consultar la programació completa a la Casa de la Joventut i en les nostres Xarxes Socials, Infojove Xàtiva.
La pròxima cita la tenim per al cap de setmana del 16 a 18 de Febrer, a Granada; Sierra Nevada, el PREU és de 198 € amb Carnet Jove i 208 € adults els SERVEIS INCLOSOS: Bus des de Xàtiva, Allotjament en Los Angeles Hotel & Spa 2 nits, desdejunis, Forfait en Serra Nevada 2 dies, segur de viatge i d’esquí i si no t’agrada esquiar també pots vindre a passejar et descomptem el Forfait l’ assegurança (-78€)
està pensat per a poder gaudir de l’esqui, i poder gaudir dels fantàstic ambient i gastronomia de la ciutat. Ens allotjarem a la ciutat i putjarem a esquiar, així que gaudirem moltíssim!
Encara queden places, si t’interessa, passa’t per la Casa de la Joventut i et donarem més informació. El nostre horari és de 10 a 13 h de dilluns a dissabtes i de 17 a 20 h dilluns a divendres.

También te puede gustar ...