El proper diumenge el Mercat de la Terra torna a la plaça del Mercat

 

Xàtiva, 7 de març de 2018.- El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha anunciat una nova edició de la iniciativa comercial coneguda com el Mercat de la Terra. Aquesta nova edició tindrà lloc el proper diumenge dia 11 de març a la plaça del Mercat. D’aquesta manera, el Mercat de la Terra completarà l’oferta lúdica i comercial del cap de setmana per impulsar la major afluència de públic prevista.

El Mercat de la Terra és una proposta de mercat de productes de proximitat, ecològics i de les comarques veïnes, que compta amb al voltant de 30 expositors. A les seues parades s’oferiran productes com ara pa, mel, hortalisses, embotits, formatges, vins i molts altres baix el paràmetre de presentar un producte bo, net i just. Això es tradueix en presentar una oferta de productes autòctons, conreats amb respecte al medi ambient i amb uns preus justos, per tal de contribuir a la protecció de determinats oficis arrelats a la tradició i amb un futur incert.

Segons Lorente, “el Mercat de la Terra s’ha consolidat i ja compta amb un públic assidu que aprofita aquesta convocatòria per a passar una estona d’oci el cap de setmana coneixent i comprant productes ecològics i autòctons. Aquesta és una aposta decidida entre les activitats que impulsem des de la regidoria de Promoció Econòmica, ja que creguem que cal apostar per la comercialització del producte de proximitat com a estímul per a l’economia local”.

También te puede gustar ...